logo
Benvingut
 
Benvingut a la pagina web acosomoral.org

Estàs en la pàgina de Marina sobre Assetjament Moral

" L´assetjament psicològic en el treball té l'objectiu de destruir l'estabilitat psicològica d'un ésser humà, a través del descrèdit i la rumorologia. Es practica assetjant grupalment de tal manera que la víctima "estigmatitzada" no pugui defensar-se, que no pugui parlar o que la seva paraula ja no tingui cap valor. La indefensió de la víctima prové de la passivitat dels testimonis de la violència, que permeten la destrucció d'un altre ésser humà de manera indignament covard".
Definició de Assetjament Moral per Marina Parés (setembre 2002).

Motius de la emergència del fenomen del Assetjament Moral
(setembre 2002)

Vivim en una societat tolerant i apàtica davant el mal, aquest és el motiu pel qual l'assetjament psicològic està tan estès en l'àmbit laboral i en tots els àmbits d'aquesta societat. Tolerem als intolerants, aquests que se salten l'Estat de Dret, i que constantment fan frau de llei amb el pretext d'una "causa noble".
I com a ciutadans hem perdut l'esperit crític i amb això la vergonya, perquè permetem que destrueixin el bon nom d'una persona per enveja o per ànsies de poder i acceptem que ho facin amb la fal·làcia d'una "causa noble". Som indignes per permetre que es lesioni a un ésser humà amb l'argument d'un mal necessari.
Això és mentida, cap causa noble mereix lesionar a ningú, ja que si això fos així perdria la seva noblesa.
Com es tracta de persones tramposes i deshonestes no van a descobrir les seves veritables intencions, i s'atrinxeren darrere d'una noble causa, per perseguir els seus fins, com són: les ànsies de poder, i de prestigi i més sovint del que volem veure , el que pretenen és aconseguir la llibertat de donar curs a les seves foscos desitjos de venjança, rancor i enveja.

Deixem de ser hipòcrites, deixem de ser covards, no seguim permetent que converteixin la nostra societat de lleis en paper mullat.
Desitjo que la lectura dels articles d'aquest web ajudi els afectats per assetjament a trobar camins de sortida, i als simpatitzants amb el tema a seguir demostrant que junts podem construir una societat més decent.

Gràcies per anticipat per tot el vostre suport.

Cóm cercar en la web acosomoral.org

CÓM BUSCAR EN LA WEB?: (a partir del 2020)
Aquesta nova versió de la web està estructurada en 5 parts ben diferenciades:

1- TREBALL. Un part que aborda l´Assetjament Moral en el Treball. Amb les seguents subseccions:
     1.a: Definicions: el concepte, les accions i les consequències de l´ Assetjament Moral en el treball.
     1.b: Les fases del Mobbing.
     1.c. El gang d´assetjament.
     1.d: Empresa: pautes en la Organització
     1.e: La comunicació paradòjica que analitza la eina utilitzada per assetjar.
     1.f: El peritatge judicial del mobbing. La defensa judicial.
     1.g: El tractament a la víctima.
2- ESCOLAR. Una segona part, bastant extensa, amb artícles sobre l´assetjament escolar o Bullying. Escolar
3- IMMOBILIARI. Una tercera part, que aborda l´ Assetjament Immobiliari on els artícles han estat classificats en funció dels temes més representatius dins l´assetjament psicològic. Inmobiliario
4- MEDIÀTIC. Una quarta part, denominada Assetjament Mediàtic, on s´ aborda el tema de la violència en els mitjans de comunicació de masses, premsa escrita i virtual.
5- FAMILIAR. Una quinta part, denominada Assetjament Familiar que tracta de la violencia i de les emocions humanes en el àmbit familiar Familiar


Desitjo que la nova web us agradi i us sigui útil. Tots els artícles publicats poden ser copiats gratuitament, només cal anomenar la autora i la font.
Autora: Marina Parés Soliva.
Font: acosomoral.org

Saber més sobre la web acosomoral.org:

Història de la web

Saber més sobre la webmaster:

Ver Marina

 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers, pots veureu a POLÍTICA DE COOKIES, AQUÍ. Si contínues navegant ho estas acceptant